In de buurt

In de buurt van Heitse  | B&B en vakantiewoning

De luxe vakantiewoning ligt in het groene Midden-Limburg. Ook wel de ’tuin van Limburg’ genoemd. In de directe omgeving van het vakantiehuis kunt u heerlijk wandelen of fietsen in de vele bos-, en natuurgebieden zoals De Groote Peel, het Leudal en het Meinweggebied. Ook Roermond, Kessel, Brüggen, Thorn of Maastricht zijn erg leuk om te bezoeken.

Vakantiewoning Heitse wandelen in Leudal

Natuur

Het is heerlijk wandelen of fietsen in de vele natuurgebieden in de omgeving van Heitse | B&B en vakantiewoning. Een voorbeeld is het Leudal en ligt tussen de dorpen Haelen, Roggel, Neer, Nunhem en Heythuysen. Ook absoluut de moeite waard is Nationaal Park de Groote Peel en Nationaal Park De Meinweg op de grens met onze Oosterburen.

In de omgeving van vakantiehuis Heitse in Heythuysen

Roermond /Remunj

De historische stad Roermond is zeker een bezoek waard. Pak een terrasje op de Markt met uitzicht op de Sint Christoffelkathedraal en het Stadhuis. Bewonder de Onze Lieve Vrouwe Munsterkerk (foto) en slenter langs de Roerkade via de Stenen Brug naar de Voorstad St. Jacob Roermond. Daar vandaan is het een klein stukje wandelen naar de Designer Outlet Roermond met z’n 185 winkels en 25 horecagelegenheden, een shopwalhalla voor de liefhebber.

Wandelen bij vakantiehuis Heitse

Blik op Kessel vanaf de Maas

Een historische markt, monumentale hoeves en villa’s, gezellige terrasjes en een schitterend Maaspanorama met als blikvanger Kasteel de Keverberg: het modernste kasteel van Nederland met een eeuwenoud verleden. Kessel is een plek waar de tijd soms even stil lijkt te staan. Struin door de straatjes, wandel over de vernieuwde Maasboulevard, fiets door de mooie natuur en geniet van wat Kessel te bieden heeft.